Projek Menjahit Hari Raya Untuk Bahagiakan Keluarga

 

Dalam kita sedang berperang dengan covid19, tanpa sedar Ramadan semakin hampir dan Aidilfitri bakal menyusul.

 

Selain fikir tentang tarawih dan apa juadah buka puasa yang nak di masak.

Kita juga dah boleh rancang apa baju raya yang nak dihadiahkan kepada suami dan anak lelaki.

 

Apa kata 'surprise' kan mereka dengan beg Sejadah 2 in 1.

Ringkas dan senang untuk dipakai semasa hari raya nanti.

 

Tak lupa juga untuk diri sendiri dan anak perempuan.

Boleh juga hadiahkan kepada ibu dan ibu mertua untuk eratkan lagi kasih sayang.

Pasti keluarga anda akan lebih ceria dan bahagia.

 

Oleh itu, Sewing World dan Pusat Epal mahu menyumbang kepada masyarakat kita degan bagi 42% discount untuk yuran belajar projek ini.

 

Dapatkan kursus ini sekarang, sebelum promosi tamat!

 

Ciri & Fungsi Projek Kami

FAQ

1. Macam mana nak belajar secara online?

 Selepas membeli, check >Account (dalam website ini) > Access Digital Content > akan dapat lihat video video kami.

2. Siapa sesuai untuk menyertai dan ada had umur?

Sesiapa yang berumur dari 16 – 65 pun boleh sertai kursus kami.
 

3. Perlukah and mesin jahit?

Perlu, tapi kalau anda tiada ada mesin jahit, boleh gunakan mesin jahit di cawangan pusat kami secara percuma.

4. Kalau tak tahu menjahit boleh sertai juga?

Boleh, cikgu kami akan mengajar langkah demi langkah pastikan anda dapat menyelesaikan projek dengan cantik.

 5. Mana boleh saya belajar secara offline?

Di mana mana cawangan pusat kami yang terdekat dengan anda.
Semak lokasi pusat kami dari link ini:
https://sewingworld.com.my/pages/sewing-world-gallery-branches-in-malaysia-pusat-epal  

 6. Dimana saya boleh beli bahan?

Anda boleh membeli bahan bahan dari pusat kami atau dalam website kami.